Bruiloft

Bruidsmode in Alkmaar

Bruidsmode

Als je gaat trouwen en een mooie jurk zoekt voor je bijzondere dag dan zul je in Alkmaar zeker een jurk vinden. Met veel keuze in jurken is het fijn om een bruidsmodezaak te vinden die zowel veel keuze heeft als de expertise om je te helpen. Met alle soorten jurken in verschillende budgets heb je echt oneindig aantal keuzes.

Een pasafspraak

Tijdens een pasafspraak kun je gaan kijken naar de geschikte jurk Je hoeft natuurlijk nog geen beslissing te maken. Het is een gezellig moment waar de tijd wordt genomen om jouw droomjurk te vinden. Tijdens een pasafspraak kun je mensen mee nemen. Je mag dit natuurlijk zelf weten. Veel bruiden vinden hun jurk tijdens de eerste pasafspraak. Daarom is het aan te raden om meteen de eerste keer iemand mee te nemen als je dat wilde doen. Het is natuurlijk wel zo fijn om dat speciale moment de eerste keer al te delen. Hoeveel vrienden of familieleden je mee neemt kun je zelf beslissen. Wel is het fijn om niet te veel mensen mee te nemen. Zoveel meningen tijdens de eerste pasafspraak kan je keuze lastiger maken. Naast eventuele vrienden of familieleden die je meeneemt kan de medewerker je helpen met het maken van keuzes. Gelukkig weten zij precies wat past bij jou.

Bruidsmode

De vorm van een jurk en het materiaal waaruit een jurk is gemaakt, kan heel veel doen. Als je de perfecte vorm gevonden hebt met de juiste afwerking zal de jurk perfect bij je staan. Elk jaar zijn weer andere details en vormen in de mode. Het fijne is dat je dus kunt kiezen uit modellen die altijd hip zijn of trends van het huidige jaar. In bruidsmagazines, op Instagram en Pinterest is genoeg inspiratie te vinden.

De versiering van je jurk hangt af van de sfeer op je bruiloft en je persoonlijkheid. Denk aan een bohemian sfeer bruiloft, dan is kant een mooie afwerking. Bij wat meer een sprookjesachtige bruiloft lijkt tule mooi. Afhankelijk van je figuur staan bepaalde modellen jurken het mooist. De verschillende vormen jurken waar je uit kunt kiezen zijn de A-lijn, de ball gown, een zeemeermin jurk, een trompet stijl of een rechte lijn. Een A-lijn jurk past bij bijna elke figuur. Als je brede schouders of heupen hebt dan lijkt dit zeker mooi. Een prinsessenjurk past mooi bij een figuur met rondingen. Bij een zeemeerminnen jurk accentueert het strakke gedeelte van de jurk je heupen, billen en buik. Een trompetstijl jurk, ook wel fit and flair genoemd, zit iets minder ver strak dan de zeemeerminnenjurk. Als je niet heel groot bent en wel een beetje rondingen wilt laten zien is deze jurk heel geschikt. Een rechte jurk is nog iets meer subtiel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *