Beauty

Wimpers liften

wimpers laten liften

Ben jij iedere ochtend druk in de weer met je wimperkruller en mascara? Met name wanneer je van nature dunne wimpers met weinig kleur en weinig krul hebt, is het nogal een tijdrovende klus om iedere dag je wimpers enigszins in model te krijgen. Wimperextensions kunnen een oplossing zijn, maar er is nog een betere, goedkopere én natuurlijke manier: je wimpers liften. Dit is de ideale oplossing voor jou wanneer je dunne wimpers met weinig krul hebt. Een lash lift zal dan een spectaculair resultaat geven.

Over wimpers liften

Het liften van je wimpers wordt ook wel een wimperlift of LVL-lifting genoemd. Maar wat is het precies? De afkorting LVL staat voor lengt, volume en lift. Het is een vrij eenvoudige behandeling waarbij wimpers langer en volumineuzer worden en worden gelift. Het resultaat van een wimperlift blijft gemiddeld minstens zes weken zichtbaar. Deze behandeling is vrij nieuw binnen de beautybranche, maar al een waar succes. Een wimperlift is ideaal wanneer je wimpers niet het gewenste volume of de gewenste krul hebben. Dankzij de wimperlift krijg je een wijder ogende en sprekendere blik. En dat zonder het aanbrengen van extra wimpers op de natuurlijke wimpers.

Waarom wimpers liften?

Wanneer je van nature vrij dunne wimpers hebt met weinig krul, droom je misschien al enige tijd van vollere, langere wimpers. Dit effect kun je enigszins creëren met een wimperkruller en mascara, maar dit is natuurlijk veel werk. Niet iedereen heeft daar iedere ochtend zin in, of überhaupt de tijd voor. Wanneer je haast hebt, is de kans groot dat je dit even overslaat. Maar wanneer je kiest voor het liften van je wimpers, hoef je je hier nooit meer druk om te maken. Je zult iedere dag een mooie oogopslag hebben, zonder het gebruik van een wimperkruller of mascara.

De voordelen

Het liften van je wimpers brengt enkele voordelen met zich mee. Een groot voordeel is natuurlijk dat je wimpers meer volume en krul krijgen dankzij de wimperlift. Op die manier zul je geen wimperkrultang meer nodig hebben, en zelfs mascara kun je eventueel ook links laten liggen. Bovendien zijn het je natuurlijke wimpers, en komen er geen wimperextensions aan te pas. Een wimperlift is dan ook niet schadelijk voor je natuurlijke wimpers. Daarnaast kun je gemiddeld genomen zo’n 6 tot 8 weken genieten van het resultaat van een wimperlift. Gedurende deze tijd zijn je wimpers geheel bestand tegen zweten, douchen, water, zwemmen en slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *