Therapie

Hypnotherapie in Breda: Met welke klachten kun je er terecht?

Hypnotherapie Breda

Veel mensen ervaren op dagelijkse basis problemen doordat ze op onbewust niveau allerlei trauma’s of overtuigingen met zich meedragen. Een paar sessies hypnotherapie in Breda kunnen dan de oplossing zijn. Bij Hypnohelp, de praktijk van Yousef Hosseini, kun je terecht met een breed scala aan klachten, welke allemaal hun oorsprong vinden in onbewust emoties of overtuigingen. Denk maar eens aan klachten zoals angsten en fobieën, moeite hebben met afvallen of zelfs een rookverslaving. Deze lijken misschien heel hardnekkig, maar al met slechts enkele sessies hypnotherapie in Breda merken veel mensen al een groot verschil. Door in hypnose te gaan en op zoek te gaan naar de onbewuste reden dat je steeds zo’n trek hebt in een sigaret of stuk taart (voor wie wil afvallen) kun je erachter komen dat er wellicht iets speelt wat je constant aan het negeren bent. Juist door te blijven roken of snacken hoef je deze emotie niet te voelen, he tis als het ware een afleidingsmanoeuvre die je zelf hebt verzonnen en waar jouw onderbewust wel bij vaart. Maar als je er echt last van hebt dan is het natuurlijk zaak dat je onder ogen ziet wat de werkelijke reden is dat je niet kunt stoppen met roken, of snacken, en dat kan onder hypnose.

 

Wat kun je verwachten van de hypnotherapie in Breda?

Yousef Hosseini (hypnotherapeut) werkt op basis van een krachtige methode die hij ‘Emotionele Healing’ noemt. Deze methode is gebaseerd op het feit dat negatieve emoties die je in je leven hebt gehad vast kunnen gaan zitten in je lijf, oftewel in je spieren en organen. Daar kunnen ze allerlei soorten chronische pijn veroorzaken. Een sessie hypnotherapie in Breda maakt deze emoties los en kan dus niet alleen helpen bij psychische klachten, maar ook bij lichamelijke klachten die geen duidelijke oorzaak hebben.

 

Onder hypnose negatieve emoties loslaten

Het uiteindelijke doel van een sessie hypnotherapie in Breda is het losmaken van negatieve emoties die zich hebben vastgezet in je lichaam. Aangezien alles energie is, en negatieve emoties dus ook, zul je je veel vrijer en meer ontspannen voelen wanneer dit is gebeurd. Bovendien zal je lichaam beter gaan functioneren als je vrij bent van deze negatieve emoties. Sommige mensen kunnen deze zelfs heel letterlijk hun lichaam voelen verlaten, wat heel verlossend voelt. Overigens hoef je dit niet perse te voelen voor een goed resultaat. Ook als je minder gevoelig bent kun je dus zeker baat hebben bij behandelingen onder hypnose. Hoeveel behandelingen je nodig hebt hangt af van de ernst van de klacht. Neem vooral eens contact op met Yousef van Hypnohelp om te overleggen wat hij voor jou zou kunnen betekenen, en wie weet voel ook jij je binnenkort weer een stuk vrijer en meer ontspannen. Hypnotherapie is er voor iedereen, en baat het niet dan schaadt het niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *