coach

Op zoek naar een directie coach als vrouw?

Coaching

 

Vrouwen aan de top. Er wordt al jaren gedebatteerd over deze kwestie. De initiatieven gaan in een stijgende lijn omhoog en er komen dan ook langzaamaan meer en meer vrouwen aan de top. Maar wat als je daar bent? Hoe zorg je dat je aan de top blijft, met dagelijkse uitdagingen die je met plezier aan wilt gaan. Velen gaan daarom op zoek naar een directie coach als vrouw aan de top. Elodie van Sytzama is zo’n directie coach voor vrouwen aan de top. Zij biedt een plek voor handvatten om je te leren succesvol leiding te geven aan teams, afdelingen en bedrijven met als speerpunt het beste uit jezelf te halen.

Wanneer schakel je een directie coach als vrouw in?

Vrouwen ervaren obstakels tijdens hun loopbaan aan de top. Maar niet alleen aan de top, ook de weg richting die hoge positie is lang niet altijd even makkelijk. Een directie coach inschakelen doe je om je leiderschapskwaliteiten aan te scherpen, aan te vullen en te verbeteren. Daarom is het verstandig om een directie coach als vrouw vroeg in je carrière in te schakelen. Zo word je begeleid gedurende je stappen naar de top om, wanneer daar aangekomen, je afdeling of bedrijf zo effectief mogelijk te leiden.

Wat leer je tijdens een directie coaching sessie?

Tijdens het traject van directie coaching is er ruimte voor veel verschillende facetten. Zo is er de mogelijkheid om al je vragen te stellen en te leren van de expertise en ervaringen van je coach. Daarnaast is er alle ruimte om je irritaties uit te spreken en te praten over het verleggen van grenzen of juist het aangeven en waarborgen van die grenzen. Vanzelfsprekend is het niet de bedoeling om een handboek te volgen en deze sessies te zien als een lezing met antwoorden en voorbeelden van gebaande paden. Je gaat juist aan de slag met jouw ervaringen en leer je hoe je in jouw specifieke situatie je het best kan ontwikkelen.

Hoe kom ik in contact met een directie coach voor vrouwen?

Contact opnemen met een directie coach kan gewoon via de telefoon of door het sturen van een mail. Wel is het van belang dat je voor jezelf duidelijk hebt waar de knelpunten en frustraties liggen, zodat je snel en effectief aan de slag kunt gaan. De kennis en ervaring is er zeker bij vrouwen in directie posities, het is vaak de werkomgeving wat het ze lastig maakt. In contact komen met een directie coach voor vrouwen biedt hier oplossingen voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *